Klik hier voor particulier
 • Volledige Realisatie

  Van ontwerp tot installatie volledig geregeld door TTSWoerden.
 • Professioneel Presenteren

  Ook draadloos presenteren is tegenwoordig geen probleem meer.
 • In iedere ruimte het juiste scherm

  Van vergaderzaal tot fitnissruimte voor elke situatie kunnen wij het beste presentatiesysteem realiseren.
 • Presentatiesystemen van TTSWoerden

  Moderne presentatie technieken.
Klik hier voor particulier
 • Wifi Systemen van TTSWoerden

  De ideale oplossing voor uw vakantiepark.
 • Overal internet in Europa via 4G

  Toch snel internet wanneer er geen vaste verbinding mogelijk is.
 • Internet via de schotel

  Zelfs wanneer 4g niet mogelijk is snel internet in heel europa.

Wifi Netwerken

Wifi Netwerken

Internettoegang op uw bungalowpark of vakantiepark?

Veel bezoekers van een bungalowpark, vakantiepark of jachthavens nemen tegenwoordig een laptop of tablet mee. De gasten blijven graag in kontakt met familie, vrienden, facebook, twitter en of thuis werken vanaf het vakantiepark.
Vaak zijn er meerdere telefoon tablets op hetzelfde moment actief zodat een goede en snelle internet verbinding een must is.

Mogelijk beschikt u al over WiFi netwerk op uw bungalow of vakantiepark maar levert deze oplossing niet het gewenste resultaat. Wij verzorgen ook internet oplossingen via de schotel of middels 4G verbindingen, dit kan een goede oplossing zijn voor uitbreiding van uw bestaande netwerk

Mogelijk staat u op het punt een beslissing te nemen om een Wifi netwerk aan te leggen of uit te breiden, wij kunnen u passend een advies op maat geven en het project begeleiden indien u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren.

Wi-Fi netwerk aanleggen op uw bungalow of vakantiepark betekent vaak gebruik maken van de bestaande mogelijkheden het zijn vaak buitengebieden waar het aanleggen van glas of kabel verbindingen vaak niet direct tot de mogelijkheden behoort.

Om een goed Wi-Fi netwerk te kunnen aanleggen, maken wij meestal gebruik van straalverbindingen en coaxnetwerken om graaf werkzaamheden tot het minium te beperken. Op deze manier heeft niet elk accespoint een vaste netwerkaansluiting noding.

wij plaatsen van de benodigde masten en schotel verbindingen. Dit is een groot voordeel u heeft maar één aanspreekpunt. Voor het leveren van betrouwbare Wi-Fi netwerken op veel vakantieparken, wij maken gebruik gerenomeerde merken als, Ubiquiti, Ruckus.

Ook leveren wij tijdelijke verbindingen voor everdementen of tijdelijke huisvesting of bedrijfvoering, Point To Point straalverbindingen welke over 5 km afstand nog steeds de juiste snelheid en capaciteit leveren. Een een eigen landingspagina geeft uw Wi-Fi netwerk een professionele uitstraling en extra mogelijkheden om uw gatsen te informeren.

Intresse of Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrend Wi-Fi netwerk aan de aanleg ervan. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs bij ons op industrieweg 15 in woerden.

Contact

TTSWoerden

Direct contact met een van onze medewerkers

 • Bezoekadres
 • Industrieweg 15
 • 3442 AE Woerden
 • +31 348 41 16 29
 • info@ttswoerden.nl