Klik hier voor particulier
 • Audio/Video bij TTSWoerden

  Ook verhuren wij verschillende audio video producten.
 • Professionele Multi camera Regie

Audio/Video

Onze 20 Kanaals 4K regieset, heeft de mogelijkheid om tot 20 kanalen live te kunnen schakelen, de uitzending kan via een livestream of direct via het tv netwerk worden uitgezonden. ook bestaat er de mogelijkheid om meerdere grote schermen te voorzien van beelden. De Regieset is opgebouwd in een verrijdbare 19 inch kast zodat het eenvoudig is om de set in te zetten bij evenementen.

Regieset
TTSWoerden bied u de oplossing om uzelf op een professionele en stijlvolle manier te presenteren. Naast de mogelijkheid om 20 camera posities te gebruiken is er ook nog de mogelijkheid om eigen video's, teksten, PowerPoints en andere videobronnen te weergeven.
 
 
Evenementen
Webcam
IJSBAAN WOERDEN
Midden in het centrum van Woerden ligt het mooie kerkplein en in december wordt dit plein omgetoverd tot een echt winters schaatstafereel. Op het kerkplein komt er een ijsbaan te liggen van echt natuurijs die garant zal staan voor veel ijspret. Ook dit jaar wordt de IJsbaan Woerden in beeld gebracht door een Live Camera via het internet.

Nu Live: ijsbaan Woerden

Contact

TTSWoerden

Direct contact met een van onze medewerkers

 • Bezoekadres
 • Industrieweg 15
 • 3442 AE Woerden
 • +31 348 41 16 29
 • info@ttswoerden.nl
 • Een greep uit onze Live evenementen

  Gemeenteraadsverkiezingen 2018

  De uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is volledig in beeld gebracht door 5 cameras's met 2 live reporters en een band is het een mooie avond geworden.

  Bekijk de pagina

  Sportlust TV

  Wekelijkse uitzendingen van de voetbalwedstrijden van Sportlust '46 uit woerden. Zowel de uit als thuiswedstrijden van de club zijn live te volgen via het internet.

  Bekijk de pagina

  Live uitzending van de 24 uur van Woerden 2018

  De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat in 2018 voor de vierde keer georganiseerd werd om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en onderzoek naar de behandeling van hersenstamkanker bij kinderen.

  Bekijk de pagina

  Havendagen 2017 Live

  Woerden - Dit concert dat plaatsvond tijdens de Woerdense Havendagen - wordt ook wel het 'Singelgrachtconcert' genoemd en is in feite een 'Proms op het water'.

  Bekijk de video

  Sinterklaasintocht Live

  Woerden - De Sint is weer in het land. Zaterdag kwam hij zonder problemen aan in de Woerdense Haven. Zonder toestanden, zonder spanningen en malle emoties maar gewoon een kinderfeest. Voor kinderen dus.

  Bekijk de video

  Ijsbaan Woerden

  Woerden - Midden in het centrum van Woerden ligt het mooie kerkplein en in december wordt dit plein omgetoverd tot een echt winters schaatstafereel. Op het kerkplein komt er een ijsbaan te liggen van echt natuurijs die garant zal staan voor veel ijspret. Ook dit jaar wordt de IJsbaan Woerden georganiseerd door Rotary en Rotaract Woerden met de hulp van vele vrijwilligers en sponsoren.

  Bekijk Website Ijsbaan